| MBO, NRZ, HALO Zwemaantekening of bereid opgeleid te worden | Zoeterwoude | 10 – 14 uur | Vast dienstverband/ ZZP |

Zwemdocent Zoeterwoude
Wij zijn op zoek naar elkaar! Haal jij plezier uit het aanleren van zwemslagen met kinderen? Ben jij een enthousiaste, flexibele, spontane en gediplomeerde Zwemonderwijzer die graag met kinderen werkt? Blijf dan even drijven.

Wat ga je doen?
Als zwemdocent geef je zelfstandig les aan kinderen in de leeftijd van 4,5 tot 10 jaar. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat een kind kan groeien in zijn zwemvaardigheid. Je begeleidt de kinderen tijdens de lessen in het aanleren van vaardigheden die zij de rest van hun leven gaan gebruiken. Binnen Yooswim en Zweminstituut zijn er verschillende zwemniveaus waar een kind doorheen gaat. Dit maakt dat de lessen afwisselend zijn. Onze locatie is kleinschalig, overzichtelijk en er hangt een gemoedelijke sfeer. De lijnen zijn kort en dus kan je makkelijk met je leidinggevende en collega’s sparren.

Dit ben jij:
Je bent een teamspeler, durft vragen te stellen en bent representatief naar ouders toe. Je weet in te spelen op de behoeften van een kind en kan daardoor maatwerk leveren. Je bent een gedreven en enthousiaste zwemdocent en hebt je diploma gehaald via het MBO, de NRZ of een andere opleiding. Ook kan je via de (h)alo je zwemaantekening hebben gehaald of bent je bereid om opgeleid te worden.

Dit ben jij ook:
·        Kwaliteit, veiligheid en plezier staan bij jou voorop;
·        Je bent een ster in het onthouden van namen (geen pre 😉);
·        Je weet van aanpakken;
·        Je kan je inleven in de wereld van een kind;
·        Ervaring in het geven van ABC-diploma lessen in zowel diep als ondiep 
      water;
·        Een geldig EHBO diploma of kan deze binnen één maand halen (Pré).

Dit bieden wij:
Je komt te werken in een groeiende organisatie waarin we hard werken, maar ook plezier hebben. Je krijgt de mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en te groeien. Je hoofdlocatie zal zijn in Zoeterwoude, maar indien de wens er is om de uren uit te breiden kan dit op een van onze andere locaties. Wij bieden je daarom:
·        Een contract voor 10 – 14 uur per week met uitzicht op een vast
      contract;
·        Vaste dagen dinsdag- en donderdagmiddag, zaterdag- en/of
      zondagochtend;
·        Een salaris volgens CAO Zwembaden waarbij de inschaling afhankelijk
      is van opleiding, ervaring en leeftijd;
·        190 uur verlof op basis van een 38-urige werkweek;
·        Een super gezellig team waar hard werken en hard lachen samen
      gaan;
·        Goede begeleiding en opleidingsmogelijkheden;
·        Reiskostenvergoeding.

Wie zijn wij?
Het Zweminstituut is begonnen als kleine zwemschool maar ondertussen flink aan het groeien. In de afgelopen jaren hebben we meerdere vestigingen geopend in zowel Zuid-Holland als Noord-Brabant. Het zwemmen zit in het DNA van de organisatie en daardoor hebben wij de kernwaarde Kwaliteit, Veiligheid en Plezier hoog staan. Dit stralen we uit in onze zwemlessen alsook in ons contact naar de klant en collega’s. Werken bij het Zweminstituut betekent werken in een gezellig team binnen een veilige omgeving waar ruimte is voor persoonlijke groei. Bij ons krijg je de kans om te groeien in je huidige maar ook in je toekomstige rol.

Onze locatie in Zoeterwoude is onderdeel van het Zweminstituut, maar opereert onder de naam Yooswim. De locatie is kleinschalig, rustgevend en je staat er samen met één andere collega. Je hebt een overzichtelijk bad wat de werksfeer ten goede komt. Na de zwemlessen is er tijd voor een praatje met je collega om ervaringen uit te wisselen.  

Interesse?
Ben je enthousiast geworden en zie jij je al bij ons in het zwembad staan? Dat kan! Neem contact met ons op. Heb je vragen? Geen probleem, stel deze aan Anne Boele: via: 06-12914390.

 

Stel je vraag

Wil je meer informatie ontvangen?
Laat het ons weten!