| MBO 3 – 4, NRZ, HALO Zwemaantekening of bereid opgeleid te worden | Zevenhuizen Zuid-Holland | 2 – 38 uur | Vast dienstverband/ ZZP |

Zwemonderwijzer Zevenhuizen
Nederland het land van water waar we allemaal een zwembad kennen. Ben jij de spetter die buiten het banenzwemmen het geweldig vind om deze vaardigheid door te geven aan de volgende generatie? Blijf dan even drijven.

Wat ga je doen?
Als Zwemonderwijzer ben je verantwoordelijk voor het geven van de lessen aan kinderen in de leeftijd van 4 tot 10 jaar, waarbij je een veilige basis  biedt zodat een kind zich kan ontwikkelen. Je begeleidt de kinderen tijdens de lessen in het aanleren van vaardigheden die zij de rest van hun leven gaan gebruiken. Van het watervrij maken van de allerkleinste tot het aanleren van de vaardigheden van het C diploma. Onze locatie is kleinschalig, overzichtelijk en er hangt een gemoedelijke sfeer. De lijnen zijn kort en dus kun je makkelijk met je leidinggevende en collega’s sparren.

Dit ben jij:
Je bent een teamspeler, durft vragen te stellen en staat open voor feedback. Je weet in te spelen op de behoeften van een kind. Je bent gek op zwemmen en vind het leuk om dit aan kinderen te leren. Daarnaast vind je het belangrijk dat een kind goed leert zwemen. Je bent een gedreven en enthousiaste zwemonderwijzer en hebt je diploma gehaald via het MBO of de NRZ of bij een andere opleiding. Het kan ook dat je via de (h)alo je zwemaantekening hebt gehaald of dat je bereid bent opgeleid te worden.

Dit ben jij ook:
·        Kwaliteit, veiligheid en plezier staan bij jou voorop;
·        Je bent een ster in het onthouden van namen (geen pre 😉);
·        Je kan je inleven in de wereld van een kind;
·        Ervaring in het geven van ABC-diploma lessen in zowel diep als ondiep
       water;
·        Een geldig EHBO diploma of kan deze binnen één maand halen (Pré).

Dit bieden wij:
Je komt te werken op een groeiende locatie waarin we hard werken maar ook plezier hebben. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen en te groeien. Daarnaast is het duidelijk wat er van je verwacht wordt. Wij bieden je daarom:
·        Een jaarcontract van 2 – 28 uur per week met uitzicht op een vast
      dienstverband;
·        Een goed salaris afhankelijk van je ervaring volgens de schalen vanuit
      de cao Zwembaden;
·        Een supergezellig team waar hard werken en hard lachen samen gaan;
·        5 weken verlof;
·        Goede begeleiding en opleidingsmogelijkheden;
·        Reiskostenvergoeding.

Wie zijn wij?
Het Zweminstituut is begonnen als kleine zwemschool maar ondertussen flink aan het groeien. In de afgelopen jaren hebben we meerdere vestigingen geopend in zowel Zuid-Holland als Noord-Brabant. Het zwemmen zit in het DNA van de organisatie en daardoor hebben wij de kernwaarde Kwaliteit, Veiligheid en Plezier hoog staan. Dit stralen we uit in onze zwemlessen alsook in ons contact naar de klant en collega’s. Werken bij het Zweminstituut betekent werken in een gezellig team binnen een veilige omgeving waar ruimte is voor persoonlijke groei. Bij ons krijg je de kans om te groeien in je huidige maar ook in je toekomstige rol.

Onze locatie in Zevenhuizen onderscheidt zich van de rest vanwege het kleinschalige en knusse gevoel wat de docenten en assistenten ervaren. Je hebt een overzichtelijk bad wat de werksfeer ten goede komt. Na de zwemlessen of tijdens je pauze is er tijd voor een praatje met de collega’s om ervaringen uit te wisselen.

Interesse?
Ben je enthousiast geworden en zie jij je al bij ons aan de badrand staan? Dat kan! Neem contact met ons op. Twijfel je of heb je vragen? Geen probleem, stel deze aan Anne Boele: via: 06-12914390.

 

Stel je vraag

Wil je meer informatie ontvangen?
Laat het ons weten!